Privatlivspolitik • THE ORGANIC CLUB
Loading cart contents...
View Cart Checkout
Cart subtotal:

Virksomhedsdata

Organic Club ApS

CVR-nr.  40 69 41 37

W: www.theorganicclub.com
@: info@theorganicclub.com

 

Privatlivspolitik

Ved at bruge hjemmesiden, accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

1. Følgende oplysninger indsamler vi

Vi gør brug af cookies, og lagrer derfor oplysninger omkring din adfærd på siden. Hvis du skriver en kommentar, har vi brug for din e-mail for at vide, at du ikke er en robot eller spam.

Når du køber et produkt på shoppen, indsamler vi dine transaktionsoplysninger.

Betalingsaktiviteter udliciteres til vores betalingsbehandlere, og vi opbevarer ikke dine kreditkortoplysninger i vores systemer. Vi indsamler leveringsoplysninger (f.eks. din geografiske adresse) for at opfylde hver ordre.

Dine transaktionsoplysninger (altså hvilke varer, du har købt i webshoppen, samt dit navn og din adresse) giver os mulighed for at behandle din ordre og sende dig en nøjagtig regning. De hjælper os også til at kunne kontakte dig, hvis det er nødvendigt.

2. Deling af oplysningerne

Dine oplysninger bliver IKKE solgt til en tredjepart. Vi deler udelukkende dine oplysninger med en tredjepart til at støtte eller fremme vores service. For eksempel hjemmesidesupport og hosting-udbydere, mailudbydere såsom MailChimp til professionel udsendelse af vores nyhedsbrev, og leveringstjenester såsom GLS eller PostNord til at sende dine pakker.

3. Opbevaring af persondata

Vi opbevarer dine personoplysninger, hvis vi har et løbende legitimt behov for at gøre det, fx når du har sagt ja til vores nyhedsbrev.

Hvis du gør indsigelse mod vores indsamling og opbevaring af dine personoplysninger, vil vi notere os dette og respektere dine ønsker.

Vi sletter eller anonymiserer dine personoplysninger, når vi ikke længere behøver dem til forretningsmæssige behov eller af juridisk årsag. Hvis dette ikke er muligt (f.eks. fordi dine personoplysninger er blevet opbevaret i sikkerhedskopi-arkiver), vil vi opbevare dem sikkert og isolere dem fra eventuel yderligere behandling, indtil sletning er muligt.

4. Dine rettigheder

Du kan altid tid kontakte os for at få oplyst hvilke data, vi har opbevaret om dig. Du kan også bede os om at slette dine personoplysninger. Du har ret til at modtage dine personlige oplysninger på en struktureret og anvendelig form. Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet om vores indsamling og brug af dine personoplysninger.

5. Opdateringer til denne privatlivspolitik

Vi vil opdatere denne privatlivspolitik, når juridiske, tekniske eller forretningsmæssige udviklinger gør det nødvendigt. Vi vil indhente samtykke til eventuelle væsentlige ændringer til privatlivspolitikken, hvis og hvor dette kræves ved gældende databeskyttelseslove. Vi opfordrer dig til jævnligt at gennemgå denne side for de seneste oplysninger om vores databeskyttelsespraksis.

6. Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os per e-mail på info@theorganicclub.com

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies.

Formål med cookies på vores website:

  • At gemme dine indstillinger.
  • Trafikmåling og statistik.
  • Målretning og frekvensstyring af annoncering.

Tredjeparter med adgang til at sætte cookies

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter:

  • Google Analytics
  • Facebook
  • Truspilot
  • MailChimp
Left Menu Icon
0
Your Cart