Bæredygtighed

Med en vision om at gøre økologiske og bæredygtige produkter tilgængelige for alle, er The Organic Club oprigtigt dedikeret til at kunne tilbyde produkter til dit hjem med en grøn profil.

Bæredygtighed har mange ansigter, og mange organisationer definerer deres egen tilgang til bæredygtighed og forklarer hvilke værdier, der ligger tættest på netop deres organisation og eksistens.

For os drejer det sig om, at det er de små skridt, der er med til at gøre forskellen i det store hele. Det betyder, at vi forholder os til vores produkter og hvordan de er fremstillet, men er bevidste om, at man på rigtig mange produkter stadig kan optimere på bæredygtigheden.

For os er bæredygtighed sammensat af omtanke for materialevalg, for fremstillingen, for kvaliteten og ikke mindst for etik og ansvarlighed. Disse kriterier for bæredygtighed har vi taget stilling til, så du som forbruger blot skal forholde dig til, hvad du mangler og ønsker dig.

Vi har et bredt udvalg af produkter med en bæredygtig profil og som bidrager til en grønnere jord på hver deres måde.

Materiale og fremstilling
– Træ er godt! Det er naturligt og nedbrydeligt, og ved brug af FSC-certificeret træ sikrer vi både den miljømæssige, sociale og økonomiske ansvarlighed i produktionen af træ.

– Genanvendelse af materialer er godt! I dagens forbrugssamfund bruger vi enorme mængder af materialer, og en stor del af disse materialer kan genanvendes. Alt fra træ fra nedstyrtet huse under naturkatastrofer, til aluminium fra skrottede biler bliver genanvendt af vores leverandører og er med til at sikre, at vi tærer mindre på jordens ressourcer.

– Økologi er godt! Ved at vælge økologi undgår du kontakt med sprøjtegiftrester og andre kemikalier. Det gælder for såvel vores mad, som det sengetøj du sover i. Ved at vælge økologisk bliver både du som forbruger og miljøet skånet for unødige kemikalier.

Kvalitet
Køber vi kvalitet, når vi handler, holder produkterne længere. Holder produkterne længere, tærer vi langt mindre på vores jord, og vi bliver i sidste ende mere glade for de produkter, vi ejer. Vi stræber efter, at de produkter, vi forhandler hos The Organic Club, er af en kvalitet, der holder i generationer.

Etik & ansvarlighed
At fremstillingen af vores produkter er sket under ordentlige arbejdsforhold er for os essentielt! Både hvad angår løn og arbejdsforhold. Udover vores eget engagement forventer vi, at vores leverandører forholder sig kritisk til og går aktivt ind i etiske og ansvarlige projekter i den allerbredeste betydning.

For os er bæredygtighed en proces, vi fortsat vil blive ved med at forbedre hos The Organic Club og vores leverandører.

Gratis Fragt

Gratis levering på alle ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

Levering inden for 1-3 hverdage.

14 dages fuld returret

Nem og bekymringsfri shopping.