Om os

Velkommen til The Organic Club. Vi vil gerne dele vores holdning om miljø, forurening, arbejdsforhold m.m. med andre, og det gør vi her på siden.

Vi kan mærke, vi har det bedst med at leve på en måde, der gør verden mere attraktiv for vores børn. Derfor forsøger vi at finde en vej til at vælge produkter og materialer, der understøtter det. Og når vi finder noget, der er gode alternativer til konventionelle produkter, vil vi gerne fortælle om dem og selvfølgelig sælge dem på vores side her.

Vores mål er at være en nem indgang til det økologiske og bæredygtige univers, hvor man på tværs af produkttyper kan være sikker på, at der er tænkt på hvilke materialer, der indgår i produkterne og hvordan, de er produceret.

 

Produkter

Vi søger produkter der gør verden til et bedre sted at leve. Vi lægger vægt på, at varer er produceret af økologiske råvarer, er organiske og er produceret under forhold, som har respekt for mennesker og natur. Vi kan ikke altid få alle ønsker opfyldt, men for hver gang vi får introduceret et produkt, der er produceret af renere materialer og under bedre forhold, tager vi et skridt mod en bedre verden at leve i.

Derfor er vi på konstant udkig efter nye bæredygtige produkter, der kan erstatte konventionelle, og som har kvalitet, er brugbare og funktionelle.

Har du et tip til et produkt, der kunne give mening at have på vores shop, er du meget velkommen til at skrive til os.

Kig dig omkring – forhåbentlig kan vi gøre det lettere for dig at tage et økologisk, bæredygtigt og ansvarligt valg.

Tak fordi du bruger af din tid på vores side og rigtig god fornøjelse.

 

Kærlig hilsen

Gratis Fragt

Gratis levering på alle ordrer over 499 kr.

Hurtig levering

Levering inden for 1-3 hverdage.

14 dages fuld returret

Nem og bekymringsfri shopping.